Velkommen til min blog

Lækker brun uden sol!

Vil du også gerne være naturlig brun, uden solens skadelige stråler, og uden den typiske gule selvbruner farve?

 

Nu har jeg testet Tan-luxe et par gange og den kan Varmt anbefales!

Jeg er ekstremt lys af natur (tænk på det blegeste menneske du kender, og så forstil dig en der er endnu bleger, så har du mig, altså med mindre du kender mig), og har især i mine yngre dage forsøgt mig med forskellige selvbrunere, og diverse husråd til hvordan man bliver brun. Altid uden held, og typisk meget dårlige resultater med selvbruner. Min erfaring siger at jeg enten bliver gul, skjoldet eller begge dele.

Tan-Luxe findes i forskellige former, lidt til en hver smag og både til de blege og til de brune som måske bare gerne vil holde sommerkuløren lidt længere.

Jeg har valgt at teste deres dråber, som man bare blander i sin egen creme, dette gør at man kan starte forsigtigt ud med kun en lille smugle farve og stille og roligt bygge sin kulør op, hvilket passer perfekt til en blegfis som mig, der er lidt bange for selvbruner.

Normal selvbruner ligger sig typisk i det yderste hudlag, men Tan-Luxe trænger længere ned i huden, hvilket gør at farven holder bedre, og personligt tror jeg også det er det der gør at farven forsvinder på en pæn måde igen uden den går ”pletvis” af, som jeg ofte har oplevet selvbruner går.

 Der findes også et andet genialt produkt i Tan-Luxe serien. Tan Booster er en olie du kommer i din creme i 14 dage inden din ferie og i 14 dage efter din ferie, så hjælper den med at holde på den naturlige kulør i længere tid efter din ferie.

Tan-Luxe er farveløs, og farver dermed ikke dit tøj og sengetøj, som nogle selvbruner produkter gør.


Jeg synes selv at jeg har opnået en fin brun kulør, uden jeg ser helt forkert ud, når nu jeg plejer at være total blegfis.

combinemedia