Velkommen til min blog

Elektrisk hår?

De kolde måneder trænger sig på, og for mange (især de langhåret), betyder det også elektrisk hår.

Hvad skyldes det og hvad kan du gøre ved det?

Jo håret bliver elektrisk fordi det mangler fugt, og der er mange gode muligheder for at komme problemet til livs.

En god start er ALDRIG at gå ud i kulden med vådt hår. Som de fleste måske ved, så udvider vand sig når det fryser, det gælder også vandet i det våde eller fugtige hår, og det gør håret ekstra skrøbeligt.

Brug en god shampoo, og conditioner/balsam hver gang du vasker hår. Conditioneren/balsammen går nemlig ind og lukker håret, så det holder på fugten. En god shampoo tilføjer frugt og pleje til håret, i stedet for at udtørre.

Hårkur en til to gange om ugen. Giv dig selv tiden til at pleje dit hår med en god hårkur, bare 5 minutter kan gøre underværker. Hvis du har en dag hjemme, kan du med fordel gå med kuren i håret lige så længe du vil, for lidt ekstra kan du pakket håret ind i en pose og et håndklæde mens du går med kuren, varmen gør at kuren trænger længere ind i håret.
Når du bruger hårkur, skal du for at få mest muligt ud af dine produkter vaske håret 2 gange, komme kuren i og slutte af med conditioner/balsam.

Brug varmebeskyttelse når du tørre håret. Føntørre og andre stylingsjern udtørrer håret, så det er vigtigt at beskytte det inden. Der findes masser gode leave-in produkter der både plejer og beskytter håret.

BK serien fra I.C.O.N er en let måde at undgå frizzy hår. Hver 3.-4. gang du vasker dit hår (eller bare når du føler håret trænger igen), vasker du først i din normale shampoo, derefter i BK WASH, så kommer du BK BATH i håndklæde tørt hår og lader det sidde 3-5 minutter, skyller håret og kommer en lille smugle BK SMOOTH i håret inden du tørre det.

pH Restorative fra PHILIP B kan også gøre underværker, og er utrolig nem at bruge. Efter badet sprayer du den blot i det håndklæde tørret hår, du behøver hverken skylle det ud eller tørre håret. pH Restorative går et ”surt” produkt, der simpelthen går ind og lukker håret, så håret holder sig sundt.

combinemedia