Velkommen til min blog

Træt af psoriasis, skæl eller anden belægning i hovedbunden?

PHILIP B har en fantastik opskrift på at komme problemet til livs!

IMG 6853

Nu tænker du nok ”Hvorfor skulle det her virker bedre end alt muligt andet?”. Jo Philip går meget op i indholdet af sine produkter, alt skal være det bedste af det bedste. Han sammensætter helt unikke blandinger af naturlige ingredienser. Blandingerne er i balance med både hår og hovedbund, derfor renser det af på en blid måde, genopbygger hovedbunden og holder den i balance.


Olie Kuren: For at ”nulstille” din hovedbund, er Rejuvenating Oli den perfekte start på behandlingen. Olien massagers i hovedbunden, herefter lader du den sidde mindst 20 minutter (for bedst virkning bør den sidde længere). Du kan også vælge at varme den forsigtigt med en føntørre (men pas på, olien bliver hurtig meget varm), varmen gør at hovedbunden ”åbner” sig så olien kan arbejde mere intens. Hvis du ikke har noget mod at sove med noget i håret, kan du også med fordel komme olien i om aftenen, og sove med den til dagen efter. Behandlingen skal bruges en gang om ugen eller ved behov.IMG 6858


Når olien skal vaskes ud er det meget vigtigt at gøre det korrekt, ellers vil du opleve at få meget fedtet hår af olien. Inden du kommer vand i håret kommer du Peppermint & Avocado shampooen i håret, skum stille og roligt shampooen op, evt. med ganske lidt vand på fingeren eller ved hjælp af en forstøver, sørg for at skummet kommer rundt i hele håret og hovedbunden, brug nogle minutter på at massager shampooen godt rundt, så olien bliver opløst. Skyld håret og vask endnu engang i samme shampoo. Derefter vaskes der i Russian Amber, som arbejdes godt rundt i hår og hovedbund i 3-5 minutter. Behandlingen afsluttes med den conditioner som passer til din hårtype.IMG 6852

Peppermint & Avocado Shampoo: Dette er en afrensende og kølende shampoo, som beroliger hovedbunden samtidig med at rense håret frit for olie, produkter og udefrakommende snavs. Dette gør håret mere modtageligt overfor plejen fra dine plejeprodukter.

Russian Amber Shampoo: Denne shampoo er ganske særlig, den er ekstremt plejende og har en helende effekt på huden. Shampooen har en nærmest harpiks agtigt konsistent, og skal skummes op i håndfladerne med lidt vand inden den fordeles i håret. Det er en en-gang-om-ugen-shampoo som du skal bruge ganske lidt af. Tag dig god tid til virkelig at arbejde shampooen ind i hår og hovedbund. Håret efterlades blødt, og med en følelse af at de slidte spidser nærmest er limet sammen igen.

Mellem olie behandlingerne: Når du ”Bare” vasker dit hår uden brug af olie først, holder Scent Of Santa Fe din hovedbund i balance og Anti Flake holder problemet i skak.

Anti Flake er en skælshampoo, hvis problemet bare skal holdes ned er det nok at bruge den en gang og ugen.

Scent Of Santa Fe bruges til at vaske håret i inden brug af Anti Flake eller Russian Amber. Du kan også bare vaske håret 2 gange i den, for at holde hovedbunden i balance mellem de andre behandlinger.

combinemedia