Velkommen til min blog

Foråret er over os

Når solen begynder at kigge lidt frem begynder folk også at myldre frem, men husker i at passe på jeres hår?

Når solen begynder at kigge lidt frem begynder folk også at myldre frem, men husker i at passe på jeres hår?

De fleste kender det, håret bliver hen over sommeren lysere og nogle får nærmest plastisk hår nede i de slidte spidser.

Her får i mine bedste råd til at passe på håret hele foråret og sommeren :)

Først og fremmest er det vigtigt at tilføje en masse fugt til håret, det kan f.eks. gøres med den hårkur mindst en gang om ugen.  

Min favorit er dog ”Rejuvenating Oil” fra PHILIP B, denne olie har flere funktioner – Men hvis du skal ligge og sole dig nogle timer kan du med fordel komme den i håret (evt. kun spidserne), varmen fra solen får olien til at trænge langt ind i håret. Håret bliver blødt og glansfuldt efter olie behandlingen. Hvis du ikke har lyst til at bevæge dig uden dørs med håret fuld af olie, kan du også varme det olie fyldte hår med en føntørre.

Når man bader og håret bliver vådt ændre hårets PH-værdi sig, derfor er en PH spray uundværlig på standen og ved poolen. Sprayen har en sur PH-værdi, som får hårets skællag til at lukke sig med det samme, dette hjælper til at holde på fugt og farven i et farvet hår (det kan ikke 100% undgås at dit hår bliver lysere hen over sommeren).

Mit YNDLINGS produkt året rundt er ”Thermal Protection Spray” fra PHILIP B, den er både varme, sol, klor og salt vands beskyttende. Udover det afgiver den fugt til håret i 3 døgn efter du har brugt den, eller til du vasker håret igen. Det er et MUST HAVE til alle langhåret piger!

Når du bare trisser rundt og nyder solen er er det altid godt med lidt olie eller Shine Drops i spidserne, det giver fugt til håret og samler de slidte spidser lidt :)

Udover disse ting er en god shampoo og conditioner med UV-beskyttelse en god ide..

combinemedia